GULDKORN UR VARDAGEN

Vårsol!

Kategori: Guldkorn

Våren låter sig väntas på men ett tydligt vårtecken gjorde sig synligt vid dagens långa och sköna promenad.

 

Jag har i dag vandrat runt i det område som jag kommer att kalla för mitt hem från och med i höst. Och vet ni vad, det känns verkligen som att komma hem. Nära till natur, familj och vänner. Platsen där jag bor nu är fantastisk på alla sätt och vis och jag har under flera år arbetat med detaljerna för att få det att kännas som ett hem. Så det är med viss sorg i hjärtat som vi nu planerar för försäljning. Men jag tror att det kommet bli ännu bättre. Om inte annat så känns det skönt med lite förändring.

Snart är det dags att ställa sig i köket igen, tänkte frångå traditionen något och hoppa över lammsteken och istället tillaga en helstekt kalkon. Mumma!

 

Fukt

Kategori: Guldkorn

En lugn och skön morgon är avverkad. Där egentid har varit ledordet. Fyllde på energiförrådet med massor av c-vitamin i form av apelsin och världens godaste thé från Fortum & Mason. Ögonen fick vila på en gammal Elle. Allts detta medan solen värmde husväggen.

Konstaterade att sämre kan man ha det!

 

 

Efter denna lilla energipaus så var det dags för huden att få sitt. Är det någon mer än jag som lätt får en sanslöst trorr hud nu när den efterlängtade våren så sakta anländer?

Jag använder sedan i höstas flera av Transdermas underbara serum som verkligen gör underverk för huden. De ökar hudvårdsbudegetn med några extra kronor men de är dryga och framförallt så blir resulatet fantastiskt så de får numera ingå i min vardagsrutin. Men i dag så var det dags för en fuktbomb som fina Annika på Skincity tidigare tipsat om - Transdermas M serum under en grym fuktmask från MD Formulations - lövely!

Nu är det dags att ge sig ut i solen igen. Hoppas ni alla har en underbar påskafton!

 

Påsk

Kategori: Guldkorn

Och så firar vi in påskhelgen. Med tulpaner, mustig gryta och ett gott rödvin.
 
 
 
Det behövs ju liksom inte så mycket mer för att en varm känsla skall infinna sig i kroppen. Även om det ännu inte är så varmt i luften och det ligger snö kvar på marken så känns dte ändå som om våren är på väg!
 
Hoppas ni som hittar hit får en härlig kväll!