GULDKORN UR VARDAGEN

Festligheter

Kategori:

Traditionalist som jag är så älskar jag disputationer, efterföljande festligheter och promoveringar! Har fått ha en vår full med detta - och å så skoj det har varit!!

photo.php.jpg

Sådana dagar och kvällar kan man leva på länge! Höga klackar, fina klänningar och en massa fina smycken!

Energipåfyllnad

Kategori:

Efter några veckor med riktigt dålig sömn, dagar fyllda av ett kaos i huvudet, koncentrationsförmågan lika med noll och ingen energi så var det dags att aktivt leta reda på ett guldkorn. Valet föll på en promenad i underbar natur! En viss pulshöjning blev det dock när korna och kalvarna bestämde sig att stå på vägen mellan mig och bilen..... Tanken dom for genom huvudet var - hur snabba är kor???

Att hålla ögonen öppna efter livets guldkorn

Kategori:

Länge sedan. Som vi alla vet så är inte livet en strid ström av guldkorn och just så har mitt liv varit den senaste månaden - 2 begravningar varav en av en alldeles för ung människa för att att man/jag ska tycka attd et finns någon som helst rättvisa i världen. Utöver detta så har det städats och städats då boendet snart ska ut och till försäljning - längtan till det nya är stort men herre min gud vad det är jobbigt med flyttstäd och fix när man vet att  okända människor ska in i ens hem!!

Mitt i allt elände så finns det så klart några guldkorn - det gäller bara att hålla ögonen öppna och se de! Var hos bror och hälsade på. Passade på att botaisera i Saluhallen på Östermalm och besöka Laduree.

 

 Hann också med att dricka goda drinkar på Sue Ellen. En bra helg helt enkelt! Mitt i allt det andra. Så som livet är helt enkelt!

Söndagen så promenerade vi från hemmet i Vasastan in till city. Passade på att smita in på ett anikvariat med utförsäljning och lukta på härliga böcker. Kanske onödigt information att upplysa er om att kassarna var något tyngre på vägen hem!

Nu dags att bege sig ut i det vackra vårvädret! Kram på er!