GULDKORN UR VARDAGEN

Att hålla ögonen öppna efter livets guldkorn

Kategori:

Länge sedan. Som vi alla vet så är inte livet en strid ström av guldkorn och just så har mitt liv varit den senaste månaden - 2 begravningar varav en av en alldeles för ung människa för att att man/jag ska tycka attd et finns någon som helst rättvisa i världen. Utöver detta så har det städats och städats då boendet snart ska ut och till försäljning - längtan till det nya är stort men herre min gud vad det är jobbigt med flyttstäd och fix när man vet att  okända människor ska in i ens hem!!

Mitt i allt elände så finns det så klart några guldkorn - det gäller bara att hålla ögonen öppna och se de! Var hos bror och hälsade på. Passade på att botaisera i Saluhallen på Östermalm och besöka Laduree.

 

 Hann också med att dricka goda drinkar på Sue Ellen. En bra helg helt enkelt! Mitt i allt det andra. Så som livet är helt enkelt!

Söndagen så promenerade vi från hemmet i Vasastan in till city. Passade på att smita in på ett anikvariat med utförsäljning och lukta på härliga böcker. Kanske onödigt information att upplysa er om att kassarna var något tyngre på vägen hem!

Nu dags att bege sig ut i det vackra vårvädret! Kram på er!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: